Wereldkampioen Moffett Rijden
In September 2015 heb ik tijdens open dag van Moffett meegedaan met Nederlands Kampioenschap Moffet rijden en ben daar 1e geworden.
Om die reden mocht ik meedoen met de wereldkampioenschappen in oktober 2015 in Ierland, hier streed ik met 14 andere landen om de Wereldtitel.
Dit was een grandioze ervaring met veel goede deelnemers van over de hele wereld,het was een parcours waar het om snelheid, precisie, veiligheid en vakbekwaamheid ging.
Na verschillende voorrondes gedaan te hebben kwamen we met drieën in de grote finale, en als klap op de vuurpijl versloeg ik ook daar de concurrentie en werd wereldkampioen.
Dit was een geweldige ervaring en een persoonlijk hoogtepunt en bevestiging van mijn inzet en vakbekwaamheid in mijn werk.

 

LZV

Op 4 maart 2016 heb ik mijn LZV certificaat gehaald.

Welkom op mijn website
Mag ik me even voorstellen…..Mijn naam is Jan de Vaan.
Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in allerlei sectoren in de logistieke sector,besloot ik in 2015 om mijn vakdiploma te gaan halen om in 2016 te starten als dienstverlener in de logistieke sector.
Door de achtergrond,geboren in een gezin die ondernemer waren in de groente en fruit branche en tuinderij en de jarenlange ervaring in de logistieke sector, bleef het ondernemersbloed maar kriebelen en uiteindelijk de stap gezet.
Alhoewel Jan de Vaan logistieke diensten een eenmansbedrijf is,kan ik ervoor zorgen door het inhuren en regelen van vakkundige mankrachten,dat uw tijdelijke of langdurige personeelstekorten worden opgelost.
Vanzelfsprekend staan vakbekwaamheid,flexibiliteit,betrouwbaarheid en klantvriendelijk werken hoog in het vaandel.
Door middel van nascholing en cursussen blijf ik up to date.
Voor verdere info,offerte en/of beschikbaarheid staan bij kopje contact mijn gegevens waar u mij kan bereiken.
Met vriendelijke Groet,
Jan de Vaan


 

 

Homepage - - - - - Logistieke dienstverlening - - - - - Contact - - - - - Nieuws